23/10 kväll

MUCK om en vecka:D

imorrn börjar helgen, sköönigt:)

det var allt;)

14/10 kväll

Nu är det såhär att jag har ingen datormus ska försöka kombinera bloggskrivandet nu med chatt på msn, ska bli spännande, sitter i datorsalen i lumpen och av 5 datorer har endast 1 mus, resten har blivit knyckta av något pucko.
SNART ÄR LUMPEN SLUT 16 dagar kvar, 16 riktiga dagar, det är typ 12 lumpendagar kvar bara=)
Jag har haft en bra helg, Var med Fanny, var med min familj, har bowlat, slappat och återhämtat mig efter slutövningen.
Nu år det bara massa vårdande och städande kvar i lumpen, lagom kul!
Lämnade in mitt vapen idag förresten, så himla skönt att bli av med det! JAG MENAR DET! lämnade även in övrig stidsutrustning, skönt att slippa allt och veta att aldrig mer!

Kajsa m. Familj kommer hem till mig i helgen och det blir förhoppningsvis trevligt:P Blir nog utgång med henne på fredag troligtvis med lumpenkamraterna, vi får se!
Nu är det bara 3 dagar kvar innan helg och det känns skönt, har 2½ tung dag framför mig bara med en massa stoora tält som skall vårdas och göras rent, det skall vi åka till Uppsala och göra för vi behöver stor yta.

Slutövningen var förresten tråkigt, haha! men det är skönt att vara av med den. orkar inte skriva detaljerat om den nu, kanske senare alternativt om man är otroligt nyfiken så får man höra av sig till mig på annat sätt.

Nu skrev jag blogg för att det var ett tag sen och för att göra min kära kamrat Therese glad, hoppas jag lyckas även fast det blir ett ganska kort inlägg.

Puss på mig!
(får vi sluta lite tidigare någon av resterande dagarna denna veckan kanske det hinner bli ett till inlägg)


// Robert

RSS 2.0