28/1 morgon, Inryck!

Ja, nu gäller det fan inryck idag.
är redo, snaggade av mig allt hår. har inte vart såhär korthårig som jag är nu sen jag var 10 kanske.
ser förjävligt ut, men det är skönt;) 
känner mig redo har packat det nödvändigaste.
igår var lugnt åkte hem från Södertälje efter festen, sen när jag kom hem åkte vi direkt hem till syrran så jag fick hälsa lite å gudsonen. var en månad sen sist=) 
ska se om man har tillgång till dator där inne de första dagarna så jag kan skriva, annars får jag säga hej då för ett tag.  hoppas verkligen att jag har packat allt jag behövder.
Vi hörs!

Puss / Robert

dagens citat:
"Bakom varje framgångsrik kvinna står en man och spanar in hennes röv"

25/1 tidig kväll.

Skrev inget i bloggen igår, sorry!

Hände inte så mycket, packade, städade var ute och sprang. Jobbade även på posten igår, det var definitivt sista gången.
över och ut.

Idag har jag åkt hem till Fjollträsk. Släpa på min tunga väska var hääärligt;)
iaf kom hem till min kära mamma och min kära PSP:D  Sen jag kom hem har jag tagit det lugnt och lekt med mammas dagbarn typ. var nyss och handlade med mamma. Ikväll ser det ut o bli slappt, vi skall äta Tex mex till mat. var ett lite tag sedan, om man bortser från Natchokorgen jag åt efter bowlingen i måndags:)

fan vad tråkigt lite jag skrev nu.
kanske skriver av mig lite mer sen.

Kuas // Robert


Dagens citat:
"Trying is the first step towards failure"  /Homer Simpson

23/1 förmiddag

Klev upp idag (WOW!) har hunnit äta frukost ochh sett på tv. tagit fram mina löparkläder startat disk och tvättmaskin.  Måste tvätta mina kläder så jag har så lite smutstvätt som möjligt tills jag åker in i lumpen, känns klokt.
Har tänkt att gå ut och springa en kort sträcka som uppvärmning för att sedan komma hem och köra styrketräning. sen måste jag hänga tvätt och starta en annan (man kan ju såklart inte blanda svart och vitt) sen skall jag äta lunch.  Se på Rambo filmerna igen:D  ASCOOLA! 
Skall jobba på posten ikväll, (lagom kul) pengar är pengar. detta är vad jag vet nu.

Händer det något coolt lovar jag att berätta. kan skriva mer om hur coola Rambo filmerna är sen:D


KYSS / Robert

Dagens:
"Sex är det roligaste jag varit med om utan att skratta"

"vansinne är ärftligt, du kan få det av dina barn"

22/1 sen eftermiddag

Det gick enkelt på banken, de sade att jag kommer få ett utbetalningskort som jag skriver i kontonummer på sen. det var som jag trodde innan alltså.  Fick en nyttig prommenad upp på stan iaf. gick hem och åt. Sen tog jag det lugnt till jag körde Kajsa till sjukgymnasten som skulle kolla hennes rygg.

Efter det så svängde vi förbi hemköp, vi skulle typ köpa rödbetor till pytt i pannan. själv köpte jag lätt Kesella och fun light jordgubb blanda dessa två och du har en god nyttig yoghurtliknande sörja:)
har precis packat nnebandyväskan skall spela med korpgrabbarna igen, kul=)

Imorrn är det jobba på posten som gäller, antagligen sista gången innan lumpen.

Bokade precis buss hem till stockholm också, åker 08:00 på fredag morgon.


Puss.


"Lisa, tomten finns inte på riktigt. Det är precis som med älvor, vampyrer och eskimåer"  /Homer Simpson


TH Leverpastej!


22/1 Förmiddag

Hittills har jag hunnit kliva upp, äta frukost och sett lite på tv.
Det ringde på Hemtelefonen när jag åt och jag svarade. Personen som ringde lät precis som min gode vän Patrik Sjöberg, med lite kebab accent. man hörde inte vad han sade men jag spelade med med samma dialekt. tillslut frågade personen om det fanns en Stefan i närheten, nej sade jag då ok sade personen och lade på. då fattade jag att det inte var Patrik och kom på att jag sagt "bruschan och walla bajja" i telefonen till en person jag inte känner, lyckat!

Idag skall jag upp till stan igen, måste förbi Nordea för det står i mina papper från lumpen att jag måste starta ett konto hos dem som mina pengar jag skall "tjäna" skall komma dit och sen vidare till mitt Swedbankkonto. jag är lite sen med detta, tänkte skita  det först. Men jag tar nog det säkra före det osäkra, hoppas de vet vad jag pratar om sen bara när jag kommer. Spännande.

Orkade inte stava, sätta punkt eller skriva stora bokstävder på alla ställen idag heller så ni får ha lite överseende.

Skriver mer om hur mitt möte på banken går sen.

Förmiddagens citat:
"Solen är den varmaste platsen på jorden"  Sagt av en gammal klasskamrat från högstadiet vid namn Daniel under en NO lektion.

Kram på pussen  // Robert


21/1 Kväll

Nu har jag lyckats sega, inte skrivit sen i fredags, sorry!
ni har inte missat något;)  Var ute och åt med Kajsa och Fredrik/Elle på en ching chong resturang, det blev 4 små rätter. gott men jag blev inte mätt på min mat och det var seg service. Så vi dricksade bara 1 krona:D
sen åkte vi hem och åt en sjuhelvetes massa glass. och spelade kort. Slut på lördagen.
Söndagen var lugn, hände egentligen ingenting. Jag var ute och sprang över 1 mil (duktigt x10) sen kom jag in duschade och såg handboll. Sen hände inget.
Idaaag så har jag prommenarat upp på stan med Kajsa, eftersom hon har ont i ryggen så tog det lååång tid, (typ 2 timmar) sen ringde Patrik och ville bowla med mig. så det blev så, först gick jag hem och tog av mig långkalsongerna (och sket) sen bowlade vi, kul!  länge sedan, det gick bra i början:)   Sen gick det sämst!
efter det åkte vi hem och sen har jag baratagit det lugnt. ätit mat typ=)   

Som sagt ni har inte missat något (jag har hoppat över en massa detaljer men dem spelar ingen roll:D  )


HoV  // Robert


Helgens citat (kanske kommer med fler för att jag missat några dagar)

"Feminismen är lika nödvändig som en soldriven ficklampa"  Vet inte vem som sagt det, men det är bra!

(ursäkta alla stavfel och punkter och kommatacken, orkar inte rätta kommentera och säg till om det blir jobbigt att läsa)

Slask och klem.


18/1Kväll

Det har hänt lite idag ändå...
Sov lite för länge tyvärr, visserligen skönt men man känner sig som en lallare, klev upp vid halv 10 typ.
tittat på tv, vart ute och prommenerat i regnet.
Sen så badade jag med Kajsas lillebror på Gustavsvik:D   det var dock inte helt smärtfritt att ta sig dit. Åkte bil och  fick soppatorsk (känns sådär lagom rutinerat) men min soppamätare är trasig så man får gå på känsla när man skall tanka, Det funkade inte riktigt nu. Så jag fick låta bilen stå med varningsblinkers på en busshållplats och kuta till bensinmacken som turligt nog inte låg mer än 500 meter bort. Lånade en dunk av dem att tanka bilen med, sen kunde jag köra bilen till macken och tanka på riktigt. Till slut kom vi till badet:)   det var forsen, toaletten och Ferrari rutschkanan:D näsblod hann jag med och få också, vet inte varför, men det försvann lika fort som det kom. Det var länge sen jag badade så det var kul:)  Blir kanske bowling imorrn, men Kajsa har ont i ryggen så vi får se hure blir med det.
Felix och jag pratade på badet om hur gott det skulle vara med pizza och när vi kom hem så var ingen emot att äta det till middag, gött! första gången jag är direkt onyttig på flera veckor, det tycker jag att jag var värd=)
Imorrn skall vi äta ute men då blir det kanske inte lika ohälsosam mat.

det var nog det mesta, om inte allt.

Dagens citat:
"En mjukglassmaskin i postens personalrum är en bra idé!"  Gustav Svensson i "svensson svensson" långfilmen.

LOVE IT!

Puss / Robert

17/1 eftermiddag

Idag började jag lite segt, gröt till frukost framför tv:n (havregrynsgröt såklart) redan här hade jag bestämt mig för att jag skulle ta mig ut o springa. Efter att jag ätit gick jag ned i källaren och tog ner all tvätt jag hängt upp igår (duktigt)
jag bytte om till springoverallen tog upp springskorna från källaren. men jag segade en stund innan jag gick ut, ville inte springa så nära frukost.  Till slut kom jag ut iaf sprang lång vet tyvärr inte hur långt. kom in och gjorde alla armhävningar och sittups  ( nu är jag fit for fight till lumpen)  54 armhävningar i rad lyckades jag med som bäst. sen började jag lite lätt med o städa på toaletten (satans glamouröst arbete) jag duschade, åt lunch kom upp och städade färdigt.

Vet inte riktigt vad som händer nu. Kanske skall ut på en prommenad (vaaah?). Fick förfrågan om att jobba ikväll på posten, men det var jag inte taggad på. Det var så segt igår så jag blev lite skeptiskt.
Pom vanligt lovar jag att skriva om det händer något coolt.

Dages citat:  (skall börja med det så det alltid finns något spännande i bloggen)
Brasilien vinner EM!  (sagt av Markoolio inför fotbolls EM 2004. och han har rökt vadå?)

Puss/ Robert

16/1 eftermiddag

Startade en mörktvätt (för den som undrar och bryr sig)
Var på Biltema förut och köpte tvättgrejjer till min Saab och kabelupphängare att använda i rummet. Skulle köpa 20 pack men det fanns bara 100 pack kvar. Då blev jag sur och var tvungen att köpa ett 100 pack. det är typ 90 clips fler än vad jag behövde.
Kom sedan på att det fanns en biltvätt i Vivalla/Eurostop. skulle bara åka dit och kolla hur den fungerade (man får tvätta bilen själv)  Allt verkade skitbra och jag kom på att jag inte ens behövde eget medel eller någonting. så jag tutade i 60 kronor och fick 3 poletter (20 kr st.)   Det fanns massa lägen på en vridknapp så slangen man använde sprutade ut olika medel osv. fast man hade ju skitbråttom och jag han inte få bort allt medel från bilen innan tiden tog slut och så fick jag stoppa i ytterligare 20 kr så jag kunde få en till polett och spola den klar. Eftersom jag har en vit bil och så syns skiten extra bra och jag fick inte bort allting hur mycket jag ens försökte i stressen;)
Men nu har jag en teknik till nästa gång iaf. Skall ta med eget medel och använda innan man startar maskinen så kan man gnugga bort allt skit så kanske den blir ren på riktigt. Jag får se positivt på detta, den blev ju trots allt renare än innan. Skall nog tvätta den mer ordentligt nästa vecka.
När jag kom hem satte jag upp nätkabelsladden (det lät konstigt) i rummet också så man slippper gå över den och få störningar på tv:n
såhär kul är mitt liv..
Men snart är det lumpen:D

onsdag 16/1 morgon

Klev upp vid 8 idag. såg lite tv. Sedan gjorde jag frukost till mig själv. och bestämde mig för att se klart filmen Rambo 2 som jag började se igår men inte hann och se klart för jag skulle till innebandyn. Sjukt coola filmer de där!
Igår planerade jag att åka och tvätta bilen idag, ser inte ut som det blir så eftersom det regnar och bilen kommer bli skitig direkt när man åker ut och kör efter tvätten. Möjligtvis kanske jag åker förbi Biltema och köper alla tvättgrejjer jag skulle ha osv.  Skall ut och springa idag kanske (haha), annars gör jag det imorrn. Ikväll blir det även jobb på posten. lagom kul, men pengar är pengar.  Måste komma ihåg o ladda min mp3 innan bara.
Jag skriver mer under dagen om det händer något speciellt.
Puss

Ny Bloggare

Startar en blogg idag eftersom Therese har tjatat. vi får se om jag har mycket att skriva om.
Det är trots allt mindre än 2 veckor kvar till lumpen, vet inte hur mkt tid jag har att skriva när jag är där inne.
Idag har jag iaf hunnit kliva upp och äta frukost och sett tv.
Skall till Coop och handla snart och så skall jag förbi OKQ8 och kolla vad det kostar att hyra in sig i Gör Det Själv hallen. De har så dålig information på sin hemsida och där står inga priser. DÅLIGT!
iaf är det lagom pris så skall jag tvätta där antingen idag eller imorgon och det behövs för bilen är skitig och så behöver den säkert befrias från salt. Skall även sätta på det nya skattemärket på regskylten.
Skall sen åka och köpa tvättprylar på Biltema och även köpa kabelupphängare eller vad det kallas så man slipper nätkabeln till tv:n liggandes på golvet.
Kajsa slutar tidigt och då skall vi till Marieberg och kolla lite ett tag. Sen har hon träning och även jag, ska lira innebandy med en av killarna som jobbar på Däckia där jag jobbade i november, de har ett korplag och jag skall vara med och stå i mål. Ganska kul:D
skriver väl mer sen om det händer något speciellt. 
  jag och barbara
Jag och barabara i sommras på Powermeet i Västerås

Välkommen till min nya blogg!

robertcop.bilddagboken.se

RSS 2.0