29/8 kväll (som vanligt)

Ett stycke historia skrivs nu, första gången jag skriver blogg fyra(4) dagar i rad! fräckt!

Angående springtävlingen igår så kom jag på en 20:e plats av 350 startande. vilket jag tycker är helt okej:)
Idag så fortsatte vi som igår, fixa och trixa inför lördagen då alla "gäster" kommer till området. Just det, glömde nästan vi hade el-säkerhets utbildning på morgonen innan vi började med fix-trixet. En intressant och lärorik utbildning man kan ha nytta av i det värkliga livet utanför Försvarsmaktens stängsel;)
I övrigt var det en ganska lökig dag. Det sista vi gjorde innan middagen var att städa kasern (vårat hus vi sover i).
 Sen blev vi lediga fast vi fick inte gå utanför området (känns som fängelse ungefär)
Men vad gör det mig? jag fick ju gå till gymmet och träna som jag tycker så kul:) 
Nej nu var jag delvis ironisk, klart det är kul att träna, men en fredag och alla man snackat med ska göra något kul då känns det rätt bajs att ha utegångsförbud:P  En dag närmare lovet som börjar på måndag iaf. Kryssning med lumpenkamraterna FFS! Sjukt nice.   Någon som vill ha ngt från Tax-freen?;)

Det räcker nog för ikväll, skall lägga mig i sängen och lyssna på lite god musik nu:) 

snart är det måndag och ledighet!  WOHOOOO!

Kiss you/ Robert 

28/8 senare kväll

Idag har vart en mellansoft dag, vi skall ha besökshelg här på lumpenområdet för anhöriga och övriga nyfikna så vi har fixat lite med våra tält och containrar. Dagen började med att min grupp skulle hugga ned 50st träd att hålla upp maskering till våra lastbilar, barnslig som man e så är trädhuggning jättekul! ;)
när vi var klara fick vi hjälpa de andra grupperna lite, klockan 16 blev jag permiterad (ledig) för att kunna åka till Västerås och delta i blodomloppet, en springtävling där jag sprang 10km/1mil jag satsade på att komma under 40 minuter kom på 40 minuter och 5 sekunder (HAHA PÅ MIG!) men det är en skitbra tid så jag är nöjd ändå.
Kvällen avslutades med lite fika hemma hos en lumpenkamrat som bor i Västerås sedan åkte vi tillbaka till Enköping och här är jag nu, satte mig vid datorn för att kolla lite resultat från loppet, men det hade inte kommit upp ännu!

Summering: En funkis dag, en dag närmare lov. Ska försöka lära mig att inte yttra mig om saker jag inte är så insatt i, missförstånd är inte så bra.

Puss / Robert


27/8 sen kväll.

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Teoriprov för lastbil idag och jag klarade det!!!!!!!!!!!!!  "jag kungen är över alla här"
I ärlighetens namn så trodde jag inte att jag skulle det, men jag är antagligen bättre än vad jag själv tror.
Dagen börjades med en fotbollsturnering inne i lumpen och jag är sådär lagom förtjust i att spela fotboll (kan bero på att jag är så fruktansvärt dålig)
Detta gjorde vi fram tills lunch, då vi var 6 pers som duschade, bytte om och åkte bil till Uppsala för att skriva teoriprov, alla utom en klarade det:) så vi firade med glass och sång på vägen hem.
Just det, herre min skapare jag ha syndat. Vi kom till vägverket för tidigt, så alla tog sina foton till körkortet och vi hade en timme kvar så vi åkte in till stan. ICA gick jag in på och köpte 3 stycken bullar som jag åt upp på en gång (nyttigt värre).
Tillbaka till Enköping, äta middag byta om till fyskläder och sen fick jag vänta i en timme på att vi skulle få sluta så jag kunde gå till gymmet och träna. När jag tillslut kom iväg och sedan tränat klart har jag kommit tillbaka till rummet, duschat bytt om och lökat och nu sitter jag här och lånar Lennartssons dator. 
Imorrn är det lite halvlökigt men det ska jag försöka att berätta om då:)

Spännande liv jag har. Men glad är jag nog lite iaf=)

Puss // Robert

26/8 Tisdag kväll

Hmm det blev inget fjärde inlägg i rad på det senaste innan detta, skäms! Men jag tar mig i kragen som inte finns och skriver ett blogginlägg nu eftersom många har tjatat nu, kul att man är efterfrågad:)

vet inte om jag ska skriva vad som hänt idag eller vad som hänt sen sist, tror jag kör på någon blandning.

Lumpen närmar sig sitt slut och jag börjar bara tröttna mer och mer på eländet:P 2 månader kvar.

En kort summering av den senaste tiden, 080808 var ett svek, för mycket folk inne i stan, det gick inte o ringa någon och det blev bara Pancake. 080809 blev desto roligare Stockholm cruising (raggarbilar) på kvällen som avslutades med att vi spenderade senare delen av kvällen på en Partybuss med diverse glada människor från Nyköping. En kul kväll trots att jag var nykter eftersom jag skulle köra bil hem, istället agerade jag Paparazzi med min systemkamera så det blev en del glada bilder under kvällen. Stiftade även bekantskap med Fanny och hennes trevliga vänner denna kväll:)
080810 bestod av ångest för lumpen då jag skulle ligga inne i 12 dagar utan ledighet.

Dessa tolv dagar var till råga på allt bestående av tråkig tjänst, vi gjorde ingenting kul blåsa upp tält, dra kablar och allmänt jobba i full stridsutrustning (WOHO!) Men som tur var vi kvällslediga fre-lör-sön.
Fredagkvällen var det Joar Blå (det lokala stället i Enköping) Var riktigt kul, med många lumpenkamrater och skumparty:)
Lördag åkte jag till Stockholm med Per och Harre, för min del huvudsakligen för att träffa Fanny och för att få komma iväg från staden Enköping,
Väl i Stockholm (The Voice i kungsträdgården och avslutning av UNG 08) var det bäddat för FJ0rtis kalas och noll framkommlighet på det mobila telefonnätet så jag hade svårt att få tag på Fanny, till slut gick det och ringa och vi stämde träff på Café 60s dit jag tog mig med Per (Bergström) och mötte upp Fanny,  Annie, Fatou och Nicolina. Skönt o prata trevligt o varva ned med en Cola och kanelbulle för min del=) Tillslut skulle vi alla hem, Harre kom och hämtade oss resten av kvällen är lite historia, inget hemligt men jag orkar inte skriva. Jag skall bli klar med bloggen ikväll:D
Söndag (vi jobbade på sk. beting som betyder att vi slutade när vi var klara) jag jobbade på som tusan för jag skulle bara bli klar tidigt så jag kunde åka in till Stockholm igen (själv denna gång) för att träffa Fanny, vi fikade lite och prommenerade och hade det väldigt trevligt:)
Sen skulle jag åka tillbaka till Enköping igen, men jag kunde ta värnpliktsbussen och åka tillbaka med alla andra lumpare som skulle tillbaka efter en lyxig helgledighet. alla var trötta så jag Sms:ade med Fanny på tillbakavägen istället:)

Måndag, kompaniövning som det hette och sova ute i skogen 4 dagar. Pest och pina, mycket jobb och sena nätter ingen dusch och ingen toalett. Veckan gick iaf. Fredag:D
Hem,lämna grejjer byta om åka in till stan träffa Fanny, äta middag:) Mm riktig mat för första gången på 5 dagar.
Hem till Henne och kika på Djungelboken! ROOOLIG film:D länge sen man såg den, annars ser man ju bara Baloo/Mowgli mötet på julafton. En trevlig kväll med andra ord:)
Lördag Vara med min familj som jag inte sett så mycket på senaste tiden. Slapp dag, köpte nya skor i Sickla:)
Kvällen var chill, pluggade lite lastbilsteori inför mitt prov på onsdag (imorgon)
Söndag, packa ihop mina grejjor sen kom Fanny och Tittade på Ronny och Ragge med mig (mina idoler) det var kul och jag citerade var och varannan mening (som vanligt) Trevligt som tusan. Sen var det tillbaka till (s)Lumpen som gällde
igår (måndag) började vi med Pansarskott, bara teori och idag har vi Skjutit (kort förklarat) vi körde lastbil allihopa till Strängnäs och sköt där.  Väldigt kort förklaring av dagen.
imorrn är det fotbollsturnering och sen teoriprov.
Ska vara kvar här över helgen (utan kvällssledighet) men på måndag är vi lediga i en vecka och då ska vi lumpare på kryssning (blir 20 pers tror jag!)


Det var det mesta (inte allt) 
Ska försöka uppdatera lite tätare (så säger jag alltid) men jag SKA försöka=)

PUZz // Robert.


RSS 2.0