30/11 kväll

Nu är det såhär, har inte skrivt blogg på ett par dagar. så jag ska försöka göra en sammanfattning av hela min vecka i ett inlägg (som troligtvis kommer bli heroiskt långt)  KUL FÖR ER!


Måndag: Vad gjorde jag på förmiddagen?  Kommer jag ärligt inte ihåg, eller jo vadfan, nu kom jag på. Det snöade ju vääldigt mycket.  Skulle in till stan och köpa biljett från Stockholm till Enköping, så jag sedan kunde åka vidare till Örebro. Nu blir jag dessutom påmind om hur dagen var och hur många käppar jag fick i hjulen denna dagen.
Det var en pärs att ta sig in till stan i snöovädret. Väl inne i stan inser jag att hela SJ:s biljett/bokningssystem hade brakat samman. Dvs. jag kunde inte köpa biljett. Jag jublade en stund och åkte sedan hem.
Jag hade bestämt mig för att åka kommunalt till Enköping och sedan nyttja en tiobiljett därifrån.
Hem fixa det sista packa ner allt som ska med OSV.
Sen upp till Korset för att ta bussen mot stan, den bussen jag tänkt ta kommer inte. 
Bussen efter den är väldigt försenad. Det innebär att jag missar pendeltåget på centralen.
Jublande glad inser jag att jag får ta ett senare SJ tåg till Örebro.
Nej, fan! Hela denna historien är komplicerad. Det var en kamp att ta mig till Örebo, fast jag lyckades till slut.
undrar någon jättenoga får den fråga mig på annat sätt.
Jag mötte Kajsa, sen åkte vi hem till henne. Vi kollade gamla bilder från stenåldern (dvs 3 år tillbaka i tiden) och skrattade lite. Sen sov vi.


Tisdag: Ja vad fan! Jag skrev ju inte anledningen till Örebrobesöket.
Vi skulle ju ut på tisdagskvällen. Supa och dansa!

Hur som helst, Kajsa hade ju skola, så jag fick strosa runt lite på stan. Köpte en DVD med Mötley Crüe musikvideos (bra skit)

Efter att Hon slutat skolan gick vi förbi systemet och inhandlade en viss mängd alkoholhaltig dryck.

Hem till Kajsa, spela Guitar Hero. Kul kul även fast ingen av oss var någon stjärna(men vad gör det) 

Sedan efter lite fix och trix begav vi oss hem till vår vän Josefine där lite "förfest" som det kallas i folkmun skulle äga rum.
Jag var ensam kille med ett gäng damer och vi fick en skön start på kvällen.
Utgång, Satin stod på schemat. Fritt inträde med en slags kupong och halva priset på allt i baren bäddade för fest!
Kvällen var kul, mycket skoj, dans och alkohol. Dansgolvet är litet och folkmängden stor så efter att jag blivit knuffad ett par gånger av en kille i grå jacka och keps och ägde en kroppsstorlek modell större, så blev jag lite tjurig. Jag småsurade fram tills vi gick, då Kajsa hade blivit lite för överförfriskad.
Vi arbetade oss hem till Josefine i den kalla Örebronatten.
Från Josefine åkte vi sedan taxi sista biten hem till Kajsa. Sova lite i ungefär 3 timmar.

Onsdag: Upp tidigt, Kajsas klass skulle till Stockholm på studiebesök, sjävklart passar jag på att åka i samma buss. Den avgick vid 8 och jag sov större delen av resan och det var riktigt skönt.
Efter att jag kom hem så lökade jag lite. Sen mötte jag Fanny efter att hon slutat plugget. Vi åkte hem till henne, åt mat kollade film och sov!

Torsdag: Åkte med Fanny Halvvägs till stan (vilket innebär att jag hoppar av i Henriksdal) och åkte sedan hem till mig.
Tränade lite på dagen, annars softade jag mest. Fick erbjudande om att jobba på fredagen och jag var inte sen att ta chansen. Kvällen rundades av med att jag försökte hjälpa Kajsa med hennes filsofi arbete. Det gick lite sisodär.

Fredag: Upp tidigt för idag skulle jag jobba som skitgubbe:D  Slamsugare heter det. Vilket innebär att man åker med en tankbil till hus som får sitt spolvatten från toaletten ner i en stor tank i trädgården. Vi åker dit och suger upp all sörja med en slang. Det gjorde jag fram till 3. Ett slappt jobb med bra betalt och ger mig lite mer klirr i kassan till Jul:)
Dessutom var jobbet roligare än vad det kanske låter.
 
Lökligan på kvällen. Jag syndade och åt Chips med dip och drack läsk framför TV:n
Kvällens stora glädjeämne var när Johan åkte ur Idol. missuppfatta mig inte nu, Johan verkar vara en skön person och är rolig. Jag är ingen Johanhatare, men killen kan tyvär inte sjunga.

Lördag: Åt Frosties till frukost för första gången på flera år och ökade på min kedja med onyttig mat:)
Trots min onyttiga morgon var jag på gymmet.
Åt en god middag med familjen, sen förberedde jag mig för utgång med min vän Magnus Hultman, vi skulle träffa lite fler människor vi kände under kvällen.
Vi hamnade på Soft Bar, där vi bara skulle föra lite för deras goda stämmning och billiga öl. Men Sanningen är den att vi fastnade där hela kvällen, till deras stängning vid klockan 3.
Efter det for vi hem till Magnus som bor i Norsborg, med vår kamrat Joel i släptåg. Efter lite gruff på Tunnelbanan så ville ett litet gäng grabbar slåss med oss efter att vi klivit av tunnelbanan. Ingen av oss ville slåss tillbaka så vi stod vid spärrvakten och farbror Polis fick tillkallas så vi kunde komma hem till Magnus utan att bli attackerade.
Vi softade hos Magnus och kom inte i säng förrän vid klockan 6 på morgonen.

Söndag: (Jag passar på att skriva klart helgens aktiviteter)
Vaknade vid 13 tiden hemma hos Magnus i samma säng som Joel;)
vi klev upp, åt lite frukost där vi imponerades av det stora Corn Flakes paketet Magnus hade hemma. Det var ett helt KILO! Skitstort, ungefär så att en människa fick plats i det.
Sen vid 3 rörde oss Joel och jag hemmåt, då började det redan bli mörkt. Jag var hemma strax efter 4. Lökade resten av kvällen, större delen framför datorn.




KUL:)

Risgrynsgröt.


24/11 morgon-tidigt

Idag klev jag upp tidigt i ledighetens namn.
Hade ett mejl att skicka, en jobbansökan jag skrev förut glömde jag att bifoga CV i mejlet och det märkte jag i helgen när jag fick ett svar från företaget. Vackert första intryck:D

Snöstorm!  Känns bra onödigt.

Läste en festlig sak på Aftonbladets hemsida idag.

Det var en snubbe som käkat på McDonalds och glömt sin telefon där. Någon annan hittade den och blev  ännu lyckligare när han insåg att det fanns nakenbilder på mannens fru i telefonen. Varpå han lägger upp dessa på internet och sedan fortsätter tracka mannens fru via SMS. Resultat av detta är att mannen stämmer McDonalds.
Skulle jag skratta eller gråta? Vad stämmer han dem för?  Gör deras mat honom glömsk? Nu kan jag inte helt säga att han får skylla sig själv eftersom det var hans fru som drabbades. Men ändå! Jävla puckon det finns.
Behöver jag ens säga att detta ägde rum i USA? Tjockislandet i väster.
Maddafacka! Pucko! Idiot!

Idag skall jag troligtvis träna, om det slutar storma. Packa lite väska för ikväll skall jag ta mig till Örebro och träffa Kajsa, huvudsyftet är för att vi skall ute och festa järnet imrogon, men det gäller att passa på att umgås:)

Jag kanske skriver mer sen och beklagar mig över vädret!


Surkål.

23/11 kväll

Jag har inte gjort något idag.
Inte ett Jävla skit!

Inte en enda Jävla vettig grej.

FAN VAD SKÖNT!


Falukorv.

22/11 eftermiddag/kväll

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev, och senast jag skrev var det inte särskilt ordentligt.

Haft "fullt upp" med kryssning osv.
onsdag kväll mötte jag alla lumpenkamrater på silja terminalen, kul att träffa alla och man var sjukt taggad på partaj, speciellt med tanke på att det var mycket folk som skulle kryssa denna gång, till skillnad från förra gången.
Som vanligt händer mycket med kyrrsningar när det är alkoholrelaterat, jag nämner inget mer än att det var jävligt kul!  =)

det var en 23-timmars så jag var hemma igen torsdag kväll. på väg hem ringde min min Lennart och undrade om han kunde sova hos mig eftersom hans tåg hem till borås gick vid 7 på morgonen på fredagen, visst kunde han det eftersom jag var är så snäll!

Fredag: sov ut tötttrött, han med och göra allt möjligt men ändå ingenting. Träna som vanligt;)  På kvällen mötte jag Fanny, vi åkte hem till henne och chillade som det kallas. kollade film. sen åkte jag hem.

Lördag. Oooh jävla skit vad det har snöat!  Bytte däck på bilen idag åt mamam och pappa, slappa lite. Träna som vanligt =)  ikväll är det en god middag sen skall jag med stor sannolikhet ut med lumpenkamraterna igen. Bra att ses ofta nu så vi kan suga musten ur varandra och tröttna;)

vi får se helt enkelt!


Pölsa.

19/11 Kryssning

Ska strax sticka iväg på kryssningen med lumpenkamraterna.
Ska bli sjuuukt kul:D


Ravioli.

17/11 kväll

Skrev ingen blogg igår, var på väg att inte göra det idag heller.  Lathet?

Iaf, idag såg ut som många andra dagar sen jag slutat lumpen.
Träna- Städa - slappa.

veckans behållning är kryssningen med lumpenvännerna på Onsdag-torsdag  Kan bli riktigt kul!  =)


Helgen:
Lördag - Repa mig lite från min feber, jag tillfrisknade ganska fort och kunde åka hem till Therese och se film på kvällen.
Vi såg Svensson Svensson innan filmerna också.  Filmerna vi såg var Superhero movie (ganska obra) Good luck Chuck (bra och rolig)

Söndag: en riktigt trött dag, det började snöa och var kallt ute. Fanny kom hem till mig och Vi låg i soffan på mitt rum framför TV:n hela kvällen typ. Vi såg Butterfly effekt och sen massa olika tv program.



Fläsksvål.

15/11 eftermiddag

Det blev en tung kväll igår, skulle ut med lumpenkamraterna som muckade igår. Men på väg till förfesten vart jag bara sämra och sämre, feber!  Satt som ett lik i soffan och ville bara hem, man fryser ju så fruktansvärt när man har feber.
Sen vill man ju inte vara en bangare så jag hängde med ut, gick raka vägen in och satte mig i en soffa i ett hör, kul kul. Det höll i ungefär en timme sen orkade jag inte mer så jag åkte hem. Att ta sig hem var en riktig pärs! med den huvudvärken jag hade.

Det var så jäkla skönt att lägga sig i sängen och jag svettades som en isbjörn i sahara! Skitbra man ska svettas ur febern.
Jag vaknade upp lite bättre iaf, och jag blir bättre och bättre hela tiden idag=)  Som ni förstår tar jag det väldigt soft idag.

Vad som händer senare är lite beroende på hur jag mår sen, tillfrisknar jag heelt så kanske jag ska till Therese och se film. Gör jag det inte så är det nog klokt att jag softar och driker vatten.

Puss // Robert

14/11 eftermiddag

Hmm jag hade klockan på ringning ganska tidigt. typ kvart över 7. sen snoozade jag i hela 45 min, stängde av snoozen och somnade om=(  man blir så seg av att sova länge, huvudvärk fick jag också och det tog en stund för mig att komma igång.

Idag har jag sökt lite jobb, eller ja skickat in ansökningar. Så man får hoppas på det bästa. Städat ytterligare på rummet, för mina kusiner kommer idag och ska sova här...

ska ladda batterierna lite till. sen får vi se vad som händer ikväll.
Om det blir utgång med mina kamrater som muckar idag, mår jag lite sämre så kanske det inte blir så aktuellt.

vi får väl se!

Puss // Robert

13/11 kväll

Höll faktiskt nästan, nästan på att glömma skriva idag... Bara nästan;)

Klev upp ganska tidigt idag för jag skulle vara på arbetsförmedlingen idag, trodde jag. var där vi 9 och insåg då att jag tagit fel på datum. Jag skulle egentligen dit imorrn. Som tur var kunde min handledare ta emot mig iaf så jag slipper åka dit imorgon. Vi kollade genom mitt CV och personliga brev, hon tyckte det såg väldigt bra ut. Hoppas att det gör det och att det inte bara är något hon säger HAHA!  Sen så sade hon appropå mitt lastbilskörkort att det inte borde vara några problem för migg att få ett jobb inom en snar framtid. treeevligt.

Åkte in till Gamla stan för att köpa tyg till mamma, bredvid affären jag köpte tydet i låg street butiken "Colourez" de hade sjukt snygga t-shirtar, ville ha så många att det slutade med att jag inte köpte någon. Ska defenitivt dit en annan gång!

Hem, äta lunch. smålta lunchen (Ska tillägga att det tog en stund för mig att börja tillaga lunchen)
Smälta lunchen, sen skulle jag gå till gymmet och springa lite på löpbandet. Då plötsligt grips jag av både mag och huvudsmärtor, inga kraftiga kanske. men det ledde till att jag lade mig i soffan och kollade tv istället. Forrest Gump=)

Efter filmens slut började jag bli rastlös, jag kände mig inte helt 100 på att gå och träna så jag gick bara runt hemma och gjorde ingenting.  

Nu har jag käkat middag och hoppas att kroppen mår okej om ungefär 50 min för då går jag ut och springen en kortis:)

allt för nu!

Puss // Robert

12/11 kväll

Nu har jag gjort allt som jag skrev förut att jag skulle göra.

Var väldigt segt att skriva Personligt brev till CV:t  ska till arbetsförmedlingen imorrn och visa upp det och få feedback.

Gick bra att träna idag, ska se lite mer film ikväll, Rambo 2:D

Jag tror det räcker emd skriva såhär, har inte hänt något spec.

Tack.
Puss // Robert

12/11 förmiddag

Förmiddag, ska strax äta tidigt lunch, sedan är det träning som vanligt;) 

Saker att göra idag:
* RInga gamla jobb och be om intyg på att jag har arbetat hos dem
* Skriva klart CV/personligt brev till mötet på AF imorrn.
* Försöka städa klart ordentligt på rummet och sortera lite papper.
* Hinna titta på film=)

Det jag kan komma på nu.

Vi hörs sen helt enkelt!

Puss / Robert

11/11 (fortfarande) Eftermiddag

Nu för första gången (tror jag) ska jag skriva inlägg 2 gånger på en dag.
Har tidigare alltid skrivit datum och om det är eftermiddag, kväll eller vad det nu är. Det har blivit min grej=)

Jag städade lite på förmiddagen, åt lunch sen åkte jag till Arbetsförmedlingen som ligger i Nacka Forum.
Basmöte där de berättade lite om saker man typ redan visste och lite om a-kasse-ersättning osv. Jag är ju inte i desperat pengabehov just nu eftersom jag fortfarande har "betalt" från lumpen, jag vill ha jobb för att få något att göra.

Istället satt jag som satt ganska långt bak i salen och spanade på alla luffare som var på mötet. Jag blir irriterad på folk som har mössa och keps inomhus. Det är brist på respekt och det ser oseriöst ut, inte så värst bra när man söker jobb om man frågar mig, dessutom har jag i lumpen fostrats i 9 månader med att det är nästintill en dödssynd med huvudbonad inomhus.
Dessutom var det 2 stycken som kom försent till mötet, det är ännu värre hur tror de att de ska få jobb om de är försenade till möten.  Så sitter de där och undrar varför de är arbetslösa? HAHA!  kul...

Nu fick jag skriva av mig och klaga lite. Jag är själv ingen ängels iofs men lite folkvett har jag nog ändå.

Har skrivit lite CV sen jag kom hem och nu blogg.
Rastlöstheten kommer och nu funderar jag på att byta om och snöra på springskorna och stressa av mig lite utomhus=)
på sommaren är det kul att springa i regn, men nu vet jag tusan men det ska inte få hindra!


Puss // Robert

11/11 förmiddag

Wow!  Nu skriver jag på en förmiddag, händer inte så ofta.
Jag skrev igår att jag skulle på galapremiären av filmen Kärlek 3000. Resan till stan höll på att bli lite stressig eftersom jag var på gymmet och tränade, vilket jag verkar ha tyckt var fruktansvärt kul haha!

Förklaring... Jag kom hem och insåg att jag hade 10 minuter på mig att hänga upp alla träningskläder byta strumpor och tröjja. Strumporna byttes för det var blött ute, tröjjan byttes till en modell snyggare=)  Men när jag stressar och skyndar mig så står tiden still (jävla fart) vilket ledde till att jag hann med bussen jag tänkt ta. Glädje!

På Centralen mötte jag Therese, vi visste inte om vi skulle möta upp Christoffer och Emelie på något annat ställe än utanför bion. (Sagabiografen)  Efter lite om och men så träffade vi dem utanför bion iaf, då hade Emelie även tagit med en kamrat vid namn Lina.

In på bion och jag fick även chans att flasha mitt nya namn haha!
Vi bjöds på läsk och godis extra kul för mig som inte äter godis=) Filmen då?  jag kan säga så att den inte var dålig men kärleksfilmer är kanske inte min grej så jag fick trösta mig med Rambo när jag kom hem sen.

Efter bion så fick alla en sk. "goodiebag" Min lycka var gjord! En OKEJ tiding, Darin singel, Ett par solglasögon modell för damer och en god DVD.

Kvällen rundades av och alla åkte hem.
Väl hemma åt jag lite, hungrig som man var. Tröstade mig sedan som jag skrev förut med Rambo. First blood, första filmen. har 2an och 3an som jag ska se idag eller kanske imorgon och kommer få 4an genom en tidningsprenumration.

Kvällen citat "Vi ses vid pressbyrån under bögringen" sade Therese och syftade på Spottkoppen på Centralstationen. haha!

Det var gårdagen.


Ledig, betyder ofrivilligt lök.
Ska till arbetsförmedlingen på något slags möte idag vid klockan ett.
räcker tiden till efteråt så kommer jag att träna när jag kommer hem (som vanligt) och då troligtvis springa en liten bit.


Händer det något rolig idag så kommer jag självklart skriva det.

Pussis// Robert

10/11 tidig eftermiddag

Ännu en dag har gått.
Sov hos Fanny tills idag, Igår såg vi Nilecity:D
Idag har jag hunnit hem, fixa trixa lite och sedan åkte jag till Arbetsförmedlingen och flashade lite arbetsintyg, har dock inte intyg från alla jobb jag haft så jag får leka lite telefonist idag eller imorgon och be om sådana.

På hemägen började det regna så från bussen hem fick jag gå i härligt spöregn.
Åt nyss lunch och nu skall jag packa väskan och gå o träna.

Ikväll ska jag på någon förhandsvisning av filmen Kärlek 3000 med Therese och kanske några andra oerhört spännande film;)
kul att göra ngt iaf=)

tha tha taht's all folks!

Puss // Robert

9/11 eftermiddag

November rusar iväg.
Idag Söndag, fasr dag osv. av mig fick far 1 påse godis och 2 lotter, klassiskt och tråkigt men han blir nöjd;)

Fanny sov över hos mig till idag:) vi hann se 3 filmer igår häärligt.

Vi låg i sängen till halv elva tills jag tvingade oss 2 att gå upp för så länge har jag inte legat i sängen på ett tag.
Hängde med Mamma till Gustavsberg och Fanny åkte med i bilen eftersom det är på vägen hem till henne. Morsan skulle kolla i porslinsaffären och jag bad om att vi skulle åka förbi Biltema för jag hade bestämt mig för o köpa en liten radiostyrd bil. Mycket glädje:)

Vid 1 kom syrran med Alexander för fika och jag var tvungen att köra med bilen runt Alexander och det verkade han tycka var kul. 
Nu sitter jag här och skriver, känner mig fortfarande duktig för att jag har skrivit blogg så pass många dagar i rad nu!
Ska äta middag hemma hos Fanny senare, men sitter och funderar nu på om jag ska ta mig ut o springa lite, var ett tag sen sist, dåligt av mig!

Hör av mig sen... KANSKE;)

Puss // Robert

8/11 tidig eftermiddag

Eftersom dagen är relativt ung så har det inte hänt så värst mycket ännu.

Upp vid 8, packa väskan äta frukost, borsta tänderna gå till gymmet och träna.
Duscha byta om, hem och städa, laga lätt lunch, äta den och nu sitter jag här och skriver.

Skall träffa Fanny snart, vi ska kika lite i forum, fars dag imorgon som alla vet.
Vad som händer ikväll lämnar jag som en överraskning åt mig själv och alla andra, för jag vet inte.

Igår kväll lökade jag, det var skönt!
Puss /Robert

7/11 eftermiddag

Försökte kliva upp relativt tidigt idag, kom ur sängen kvart över åtta tror jag.
Äta frukost, och övrig morgonrutin. Åkte sen till Nacka Forum för att huvudsakligen gå till Arbetsförmedlingen, fick snacka med en kvinna där och lägga in lite meriter osv. Fick även ett slags möte inbokat på tisdag. Kollade och kom fram att jag endast gått sysslolös 5 veckor sedan jag tog studenten och det är ju bra;)
När man ändå är i Forum så får man ju spana i butiker. Köpte 1 par handskar och en låda med slips och manchettknappar på Dressman och så hittade jag en väska på H&M, letat efter väska ett tag nu så det var bra att jag hittade en jag ville ha tillslut.
Jag köpte väskan på herravdelningen men har redan fått frågan 2 gånger om varför jag köpt en tjejväska... HAHA! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska höra mig för. Hoppas på kul:)

HELGEN BÖRJAR NU!

Gör mig ingen skillnad eftersom jag är ledig...

Puss // Robert vad fasiken

Ny design.

Om byggnad pågår Ombyggnad klar. Jag Tackar min vän Eleonore för att hon tog sig tid (egen fri vilja iofs) att göra om min blogg så den blev lite tjusigare.

6/11 kväll

Ja vad tusan.
Vaknade hos Fanny idag trevligt, morgonrutin osv. åkte med hennes buss till Henriksdal sen åkte jag hem, packade väskan och gick o tränade. Skönt! Träffade en gymnasieklasskamrat på gymmet som jag inte träffat sen studenten.
Duscha klä på sig, gå hem och städa lite (igen) laga lunch, läsa tidning och löka.
Åkte därefter in till stan för att spana på SOUKs Bazaar vilket innebar 25% på allt i gallerian typ. Hittade lite saker men köpte inget. gick en bit till i stan och insåg att jag var folkskygg så jag åkte hem:P
Hemma så fick jag ansvaret att laga mat, Gulaschsoppa och pannkakor, läskigt med tanke på att jag inte stekt pannkakor sen hemkunskapen i högstadiet (då gick det inte bra). Trots detta så visade jag bra skillz!  en riktig hemmaman! HAHA!
nu är det fortsatt lökande ikväll och läsa lite gammla tidningar jag hittat när jag städat:PImorgon ska jag försöka hinna glida förbi arbetsförmedlingen och snacka lite med dem, visa framfötterna helt enkelt.

All for now!!

Puss// Robert

5/11 dag/eftermiddag

Fy fan vad lat man känner sig, låg och snoozade i en timme i morse och då blir man lök.
Städade lite på rummet, fixade med cykeln sen har jag egentligen inte gjort så mycket idag och klockan är redan halv tre.
 
Ska försöka hitta på något anständigt att göra innan klockan sex då jag ska träffa Fanny inne i stan.


/Robert

4/11 kväll

Igår var jag sjukt taggad på att åka in till slussen och sedan springa hem, en väg på ca 1½ mil. Skulle gjort det idag alltså, vaknade i morse och kände: fan vad dum jag är, så lyckades jag övertyga mig själv om att jag skulle behöva dricka under tiden och det kan jag inte eftersom jag inte har lust att ta med en stor vattenflaska, så jag bestämde mig för att köpa ett vätskebälte under tagen och istället gå till gymmet och träna ben.

Sagt och gjort. Trött jag var i benen efteråt! Hem och äta spagetti och köttfärssås:D
Sen åkte jag till Nacka Forum för att kolla lite hur det såg ut efter att de byggt om, skönt att vara där en vardag, inte så mkt folk:)
Köpte mitt vätskebälte på Stadium, sen spanade jag runt lite i affärer.  Jag är på jakt efter en väska, men jag hittar ingen.
Jag hann iaf köpa en röd T-shirt på Zara:)  Det är en bra butik! 

Efter det så har jag handlat med mamma, hjälpt henne med maten och slappat.
Hann med och hämta min cykel hos lumpenkamraten Exhed som bor i Tyresö, nu är den hemma. Ska fixa den lite sen ska den säljas, troligtvis.

Sen åt jag yoghurt och nu sitter jag typ här:)  
Tomorrow is another day och vi får se vad som händer;)
skönt o vara ledig får se hur lång tid det dröjer innan jag blir rastlös!

Puss // Robert

3/11 Kväll

MUCK!  förstå att jag har muckat! Aldrig mer lumpen. Jag är skitlycklig, samtidigt så är det ju så att man kommer sakna alla kamrater, inte sista gången vi träffas, men att umgås så nära som en familj som vi gjort och nu inte ses blir knas:/
Jag saknar inte lumpen! Men gemenskapen saknar jag! (bara för att klargöra)

Nu kan jag titulera mig "Arbetslös" Känner inte att det är så synd om mig ännu, skall njuta av lite ledighet nu men skall ändå börja kika lite på jobb denna veckan.
Troligtvis kommer jag leta mest på lastbilsjobb eftersom jag nu har mitt C kort:)
Jobbsök handlar inte om pengar nu i början, eftersom jag får betalt från lumpen fram till 19 Dec och då kommer också MUCK bidraget. Jobb söker jag nu för att jag blir för rastlös av att gå hemma, tror inte jag kommer klara det så länge.
Nu i början är det funkis liksom, jag har städning att utföra hemma och så tar jag igen lite träning som jag missat:P

Idag har jag städat på och ur rummet... Haha det lät konstigt, allvarligt talat så har jag sparat för mycket skit som jag helt enkelt blev tvungen att slänga nu! Träna hann jag också med, såklart!
Glömde nämna att jag vaknade med Fanny imorse efter att ha sovit över hos henne:)
Nog om idag! 

Skall försöka göra en kort summering av förra veckan, hände mycket kul knas:)

Måndag, plutonfest med grannplutonen, vi hade hyrt en stuga ute i skogen, alkohol för ungefär sjutusen svenska kronor hade inhandlats under dagen, jag gick in med ett mål att jag skulle bli skitfull, inte likt mig men man har ju bara MUCKvecka en gång i livet;) 
Oooh vad full jag blev, ooooh vad BAKIS jag blev, grotskt fyllesjuk kunde knappt röra på mig innan jag fick spyattack tänk er då hur kul jag hade när jag insåg att jag var tvungen att kliva upp 7 på morgonen och packa hela min stora väska med saker som skulle lämnas in senare under dagen:P huvudet gick mellan skåpet och hinken och jag mådde som en påse bajs hela dagen, tur att jag är en så humoristisk människa att jag mitt under allt elände bara skarattade åt mig själv och gastade något i stil med "jag ska aldrig mer dricka alkohol" det höll så långt som till fredagen:)

Fan det hände ju skitmycket förra veckan, orkar inte skriva allt för allt är inte lika intressant, dör ni för att få veta så får ni fråga vid sidan av! 

Torsdag, dagen med det stora M:et MUCK!  En riktigt bra dag!
sprang ut genom grindarna vid 11.30 och jublade.
Planerade kvällens aktiviteter på bussen hemmåt, på schemat hamnade Laserdome och middag på restaurang:) tillsammans med 18 andra lumpenkamrater en mycket trevlig kväll, efter middagen delade vi oss i hälften och jag avslutade kvällen med halva gänget på bio där vi såg Max Payne! Mycket våld och action!
Min vän och forne rumskamrat Mathias Lennartsson sov över hos mig!

Fredag, "shopping" i stan med några av kamraterna, jag skaffade mig en kofta och en halsduk:)
förbi systemet på vägen hem och handla alkohol att förkalasa med på kvällen.
Kväll, förfest hos "Hoven" som lånade sin morbrors (eller om det var farbrors) lägenhet i Gamla stan, perfekt för oss som skulle förbi slottet och reta högvakterna och sedan ta oss till Riddarholmen/riddarkällaren och gå på klubben "80,s" 
Jag kan kort summera kvällen som jävligt kul och lyckad, underbart att umgås med vänner dricka alkohol och dansa till 80-talsmusik:) effektivt dansande till 03:00!  Sedan blev det några chicken nuggets på McDonalds:)
Hem och sova med Lennart:P

Lördag, vakna skicka hem Lennart till Borås sedan åka med min kusin Robin till Kistamässan och kolla bilutställning, Kom hem sen, bytte om och gick till gymmet duscha, gå hem och äta sen crascha i sofffan för att jag var trött och insåg att jag inte sovit så mycket på sistonde och bestämde mig för att ta det lugnt denna kvällen och ladda batterierna.

Söndag, lite slappande lade mig kvart över elva på lördagen och fick tvinga mig ur sängen 10 på söndag morgon nästan 11 timmar, tror inte jag sovit så länge på flera år! HAHA!  Lite slappande och sedan väntade jag på att Fanny skulle komma och umgås med mig, till slut kom hon och jag mötte henne i Centrum på grunf av krångel med bussar osv.
Hemma hos mig så insåg jag att jag fortfarande var trött, men vi spanade på filmen "Kopps" en riktig guldrulle!
Äta middag sen åkte vi hem till Fanny kollade lite tv en stund sen gick vi och la oss. Sova är bäst, bara man inte gör det för länge;)

Måndag har jag redan skrivit om.

Sätter punkt för detta inlägg nu som kan vara det längsta hittills i denna bloggen!

Gör väl alltid ngn glad:)
Som vanligt har jag är jag lite grammatik dyslextisk;)


Puss // Robert

RSS 2.0