11/11 förmiddag

Wow!  Nu skriver jag på en förmiddag, händer inte så ofta.
Jag skrev igår att jag skulle på galapremiären av filmen Kärlek 3000. Resan till stan höll på att bli lite stressig eftersom jag var på gymmet och tränade, vilket jag verkar ha tyckt var fruktansvärt kul haha!

Förklaring... Jag kom hem och insåg att jag hade 10 minuter på mig att hänga upp alla träningskläder byta strumpor och tröjja. Strumporna byttes för det var blött ute, tröjjan byttes till en modell snyggare=)  Men när jag stressar och skyndar mig så står tiden still (jävla fart) vilket ledde till att jag hann med bussen jag tänkt ta. Glädje!

På Centralen mötte jag Therese, vi visste inte om vi skulle möta upp Christoffer och Emelie på något annat ställe än utanför bion. (Sagabiografen)  Efter lite om och men så träffade vi dem utanför bion iaf, då hade Emelie även tagit med en kamrat vid namn Lina.

In på bion och jag fick även chans att flasha mitt nya namn haha!
Vi bjöds på läsk och godis extra kul för mig som inte äter godis=) Filmen då?  jag kan säga så att den inte var dålig men kärleksfilmer är kanske inte min grej så jag fick trösta mig med Rambo när jag kom hem sen.

Efter bion så fick alla en sk. "goodiebag" Min lycka var gjord! En OKEJ tiding, Darin singel, Ett par solglasögon modell för damer och en god DVD.

Kvällen rundades av och alla åkte hem.
Väl hemma åt jag lite, hungrig som man var. Tröstade mig sedan som jag skrev förut med Rambo. First blood, första filmen. har 2an och 3an som jag ska se idag eller kanske imorgon och kommer få 4an genom en tidningsprenumration.

Kvällen citat "Vi ses vid pressbyrån under bögringen" sade Therese och syftade på Spottkoppen på Centralstationen. haha!

Det var gårdagen.


Ledig, betyder ofrivilligt lök.
Ska till arbetsförmedlingen på något slags möte idag vid klockan ett.
räcker tiden till efteråt så kommer jag att träna när jag kommer hem (som vanligt) och då troligtvis springa en liten bit.


Händer det något rolig idag så kommer jag självklart skriva det.

Pussis// Robert

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0